Blushing Champagne

visit us and see our latest projects

BLUSHING CHAMPAGNE

Het Art Decoff behang heeft een exclusieve en weelderige uitstraling. Het sierlijke lijnenspel geeft de kamer een exceptionele elegantie en de rijke kleuren geven een grandeur waarmee je iedere wand verandert naar een heus ‘conversation piece’.

Het Blushing Champaign kleurenpalet is opgebouwd met een sprankelend champagnekleuring beige, heeft zachte zalmkleurige bloemen, een diep blauwe stam en een vleugje pastel blauw in de details.

Het Art Decoff behang is verkrijgbaar in drie kwaliteiten, namelijk: Non-Woven, Gold Linnen en Luxurious Linnen. 

Om het design het beste tot zijn recht te laten komen, is het behang verkrijgbaar in drie standaardlengtes: 140CM (lambrisering), 250CM (muurvullend), 330CM (muurvullend). 

Wil je het Art Decoff design toch liever volledig laten customisen voor jouw interieur? Neem dan contact op via: artdecoffice@artdecoff.com

Blushing Champaign

Non-Woven Wallpaper

Het vliesbehang van Art Decoff is bij uitstek geschikt voor de woonkamer en slaapkamers. Het is vormvast, heeft een gladde textuur en een matte uitstraling. De extra beschermende coating maakt het behang licht afneembaar en bestendig tegen wrijving. Voor de basis is een materiaal gebruikt dat lijkt op een langvezelig weefsel en verbonden door een warmtebehandeling. 

112,95 (incl. BTW)

Vliesbehang 50CM X 10M

Blushing Champaign

Gold Linnen

Dit schitterende behang geeft het Art Decoff ontwerp een bijzondere uitstraling. De gouden ondertoon geeft een extra dimensie aan het sierlijke lijnenspel van het design. Het Gold Linnen behang is vormvast en voorzien van een metallic coating. Hierdoor is het niet alleen geschikt voor de woon-, of slaapkamer, maar ook bijzonder geschikt voor toepassing in de hospitality. 

130,95 (incl.BTW)

Gold Linnen 50CM X 10M

Blushing Champaign

Luxurious Linnen

Deze prachtige uitvoering van het Art Decoff ontwerp is vervaardigd uit textiel met échte katoenen garen. Het weefsel heeft een bijzonder zachte uitstraling en geeft daarmee iedere ruimte een exceptioneel elegant effect. Het materiaal is bijzonder duurzaam, ademend en vlekbestendig.

143,95 (incl. BTW)

Luxurious Linnen 50CM X 10M