Image Alt

Art Decoff

Maison l’Art Nouveau

Maison l’Art Nouveau is gespecialiseerd in Art Nouveau Interieur & Architectuur. Wilt u uw Art Nouveau huis restaureren en in oude glorie terugbrengen? Dan help ik u daar graag bij. Met advies op maat, maar ook met de juiste materialen. Ik importeer alle benodigde materialen rechtstreeks van de fabrikant (indien nodig laat ik ze speciaal voor u maken), en heb een lijst met vakmensen die u kunnen helpen bij de restauratie. Daarnaast schrijf ik over Art Nouveau, en verzorg ik o.a. lezingen over Art Nouveau.

We zien overal in Europa nieuwe initiatieven die Art Nouveau onder de aandacht brengen. Van tentoonstellingen, nieuwe boeken, cursussen, lezingen en rondwandelingen tot aan behang dat opnieuw in productie wordt genomen. Art Nouveau is ‘hot’.

Art Nouveau is Booming!

Steeds meer mensen zien ook de meerwaarde van een goede restauratie van hun Art Nouveau huis in, en willen graag ‘period correct’ materiaal gebruiken bij de restauratie. Afdekplaten worden van de deuren gehaald, originele kleuren verf weer teruggevonden. En dan begint de zoektocht naar passend hang- en sluitwerk, stekkerdozen die niet te modern afsteken, en behang dat de juiste sfeer in huis terugbrengt. Voor al die materialen kunnen particulieren bij mij terecht.

Maar ook horeca ondernemers, winkeliers, requisiteurs en production designers zijn bij mij aan het juiste adres. Als de setting moet kloppen, help ik daar graag bij.

Ik heb jaren gezocht naar mooie materialen om ons eigen Art Nouveau huis in zijn oorspronkelijke glorie terug te brengen. En nu help ik u graag bij het perfectioneren van uw Art Nouveau project.

Post a Comment