Image Alt

Art Decoff

Art Decoff X Pure & Original

Art Decoff is ontstaan vanuit een zoektocht naar een behang dat de prachtige klassieke uitstraling van een Art Nouveau ontwerp en een modern interieur met elkaar zou verbinden. De huidige markt bood geen antwoord, waarop conceptontwikkelaar Anouk Dijkhoff besloot om die wens zelf te ontwerpen. 

Jaren later schitterde het ontwerp op de achtergrond in een landelijke televisie uitzending en dat bracht het behang aan het rollen. In 2021 lanceerde Anouk het merk Art Decoff met haar eerste behangcollectie.

Voor het Residential Lookbook selecteerde Anouk samen met Friso Brandsma, eigenaar van het Nederlandse verflabel Pure & Original, de prachtigste verftinten uit het palet van Pure & Original om de collectie van Art Decoff mee te combineren en vooral te complementeren. Het resultaat is een bijzonder smaakvol lookbook vol inspiratie.

Pure & Original is een Nederlands merk met een breed assortiment aan verschillende verfsoorten in het hoge segment. Het merk is vooral bekend vanwege hun bijzondere interieurverven waaronder ecologische verven als de minerale ‘Fresco’ kalkverf en ‘Marrakech Walls’ welke zijn doorontwikkeld maar wel gebaseerd op eeuwenoude recepturen en methodieken. Vooral de puurheid en zachte, soms ietwat vergrijsde uitstraling van een echte krijtverf als de ‘Classico’ geeft het interieur die befaamde fluweelachtig touch. De recent gelanceerde ‘Elements Collection’ bevat verven die met een gouden of zilveren basis ieder interieur omtoveren tot een luxe en ultra chique omgeving.  

Pure & Original haar doel en passie is iedereen die daarvoor openstaat te inspireren de kwaliteit van hun leefomgeving te verhogen en te verrijken met de mooiste verven en kleuren. Hierbij haalt zij tijdens haar zoektochten naar vernieuwing, inspiratie uit natuur en samenwerkingen met andere gepassioneerden, zoals Art Decoff.

Post a Comment