Image Alt

Art Decoff

Art Decofficial Creatives

Art Decoff is dol op echte creatieven. Echte makers die niet alleen kunnen creëren op papier, maar die het in de vingers hebben om mooie dingen te maken. Vakmensen die potentie zien waar anderen blind voor zijn. 

Speciaal voor deze kunstenaars heeft Art Decoff een bijzondere samenwerking opgezet, namelijk: De Art Decofficial Creatives.

Deze Art Decofficial Creatives, zijn vakmensen van alle disciplines die graag met het Art Decoff design willen werken. Alleen zij kunnen het patroon, volledig gecustomised bestellen, zodat het ontwerp altijd in ieder project het beste tot haar recht komt. 

De eerste Art Decofficial Creative

De allereerste Art Decofficial Creative is Nicole Voogd, van The Vintage Vibe. Nicole is naast haar baan als Docent Beeldende Vorming ook een absolute meester in het upcyclen van vintage meubels.

We zijn super trots dat we Nicole tot onze allereerste Art Decofficial Creative kunnen benoemen. Wil je meer weten over Nicole of de prachtige meubels die ze maakt met het Art Decoff design? Volg haar dan via haar Instagram pagina: The Vintage Vibe.

Ben je zelf een creatief, (content) creator of interieurstylist en zou je graag met het Art Decoff design willen werken? Stuur dan een mailtje naar: artdecoffice@artdecoff.com

Post a Comment